2009.10.16.

SZEGEDI FOCUS MŰHELY:ÖRÖM-börze!

Focus Műhely: ÖRÖM-börze | Focus Műhely

zsina5.jpg     

ÖRÖM- börze!   

  -női játszóház- 

 3 pussyval

3 szurkolótáborral

1 önbizalomhiányos játékvezetővel

                                                         1001 kérdéssel                                                         

és számtalan meglepetéssel 

A Szegedi Focus Műhely ÖRÖM-börze! előadása – a Termék Trilógia második darabja. A Trilógia első része, Húst, kilóra! címmel, a férfiakat, mint termékeket mutatta be egy termékbemutatón. A második rész- az ÖRÖM-börze!- szereplői viszont kizárólag nők, akik a termék-létük különböző dimenzióit villantják meg.

 

Az előadás a börze szó jelentéséből indult ki (holland, bursa): erszény, pénzeszsák, az elfekvő készletek értékesítése. Az előadásban szereplő nők korra és karrierre való tekintet nélkül egy-egy elfekvő készletüket szeretnék értékesíteni. Valójában egy-egy régi vágyukról, álmukról van szó, aminek még a felidézése is örömöt okoz, nem is beszélve annak vágyott kivitelezésről. Az előadás egy játék, egy valódi „nőisen” vérre menő vetélkedő. A játékvezető lehetőséget teremt arra, hogy a 3 nő felmérje, ki képes győzelemre vinni az álmát, legyőzve a felmerülő nehézségeket, és a többi játékost. A Tét: eljuttatni a vágyott projektet a karrier- csúcsra!

Az előadás a női játékok világába kalauzol, egy nagy női játszóházba, és közben arra is rávilágít, hogy milyen örömök forrása a női termék-lét. Vicces, ironikus helyzetekbe sodorja a játékosokat és a szurkolókat egyaránt.

 

Pussykák:

1-es számú versenyző: Pussy Zsú!- Benkő Zsuzsa

2-es számú versenyző:Pussy Ká! - Fodor Krisztina

3-as számú versenyző:Pussy Bri! - Markó Brigitta

 

Az önbizalomhiányos játékvezető: Juhász Évike

És Te kinek szurkolsz majd? 

Révész Róbert fotójaRévész Róbert fotójaRévész Róbert fotója

Szakmai konzulens: Csikós Ildikó

Jelmeztervező: Szántó Cecília

Fények: Szabó Gábor

Rendező: Benkő Imola Orsolya

 

Támogatók: REÖK, OKM, MASZK Egyesület

Kommunikációs támogató: Factory Creative Studio

Hozzászólások

  • yeezy:

    I as well as my buddies were found to be looking at the great information found on your web site while quickly I had a horrible feeling I had not expressed respect to the site owner for those strategies. These guys had been consequently joyful to read through them and already have unquestionably been having fun with them. Appreciation for turning out to be very considerate as well as for pick out variety of perfect information most people are really wanting to understand about. My personal sincere regret for not expressing gratitude to you earlier.

Hozzászólás